Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

A Független Egészségügyi Szakszervezet (a továbbiakban: Üzemeltető) a jelen általános szerződési feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) határozza meg az Üzemeltető tulajdonában lévő https://fesz.eu/ weboldal (a továbbiakban: Weboldal) használata során elérhető online fizetés szolgáltató igénybevétele útján történő, továbbá a közvetlen banki átutalás fizetés feltételeit.

Az Üzemeltető adatai

Független Egészségügyi Szakszervezet

Székhelye: 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 9/b

Iroda: 1094 Budapest Viola u. 21

E-mail címe: fesziroda@gmail.com

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A fizetés során a felhasználó, ha a Weboldal szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Üzemeltető és a Weboldal felhasználója között.

2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Weboldal szolgáltatásait. Nem fizethet online.

A fizetés lépései

1. Be kell írni a havi tagdíjat vagy az alapbért

2. Ki kell választani, hogy 1, 3, 6 vagy 12 hónapot szeretne befizetni

3. A személyes adatok megadása után a Fizetek gombra kell kattintani

Lehetséges fizetési módok

1. Banki átutalás

2. Barion online fizetés

3. Rendszeres átutalási megbízás

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A szerződés létrejötte

1. Ha a felhasználó fizet a Weboldal oldalain, és a szolgáltató a fizetést e-mailben visszaigazolja szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.

2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

Árak

A Weblapon beírt összegek bruttó árak, amelyek tartalmazzák az áfa összegét.

Made by FortuNet